120418. 21:28 - élongation de mercure

merkurius lyser upp trädgården och det vita huset på 963 route du col du sac (http://bit.ly/HTD6CF)

jag dricker rött te och tror att jag har fått musarm.

jag skulle vilja vara poetisk och skriva och skriva och skriva, men sängen kallar och jag är less på att sitta framför datorn. sofi har varit i stan (genève) idag, men vi lyckades ju självklart inte ses - istället kallade badhuset och sällskap av fyra pojkar i speedos.

om någon är sugen på att bjuda mig på lite intellektuella tankar så tar jag gärna emot dem. lite samhällsinformation. bristen är stor (borde jag till exempel ha vetat om att rättegången för utöja-massmördaren redan börjat?).

ikväll bjuder jag på en bild istället för en särskilt intressant diskussion.




120411. 18:04 - accidental touch, across the great divide

hemma. själv. for once. i en timme och de första minuterna börjar alldeles underbart!


kiwi och banan och smält marabou mjölkchoklad och te och min egen musik i högtalarna i salongen som jag aldrig annars är i. håret är nyduschat. den senaste veckans förkylning är besegrad. luften utanför huset är frisk och klar efter vårregnet som dragit förbi.

jag har peppat upp mitt självförtroende. bestämt mig för att jag banne mig ska tillbaka till genève till hösten om det är det jag vill.
jag är jag
och
jag kan komma dit jag vill. point final.

ikväll ska jag och ellen hålla en soirée suédoise hos våra CERN-vänner. västerbottensostpajen, lingonsylten, gräddsåsen och hjortroncheescaken står i köket och väntar på avfärd. resten tillagas på plats och det kommer bli underbart.

den här känslan vill jag stanna i.

42 minuter till. ensam. underbart.

RSS 2.0